Logo_Allostas basic

Werk aan een betere gezondheid en verlies overtollige kilo’s

Personal training: Door intensieve 1-op-1 begeleiding leer je hoe je controle krijgt over je lichaam en voedingspatroon.
Haal duurzame resultaten en voel je zelfverzekerd in je eigen lichaam.

Gewoontes doorbreken, doorzetten en volhouden!

Als je hetzelfde blijft doen zoals je het altijd doet, zal je je dromen nooit waarmaken. Dat geldt ook als je wil afvallen, fitter wil worden en je gezondheid wilt verbeteren.

Je zult gewoontes moeten veranderen. Durf buiten je comfortzone te komen. Ik ga je helpen om door te zetten en dit ook vol te houden! Er zijn geen ‘shortcuts’ als je wil afvallen, fitter wil worden of een betere gezondheid wilt krijgen. Hiervoor moet je weten hoe je lichaam werkt, hoe je oefeningen op de juiste manier moet uitvoeren en waarop je moet letten als het gaat om je voeding. 

En daar gaan we samen aan werken! 

Kies voor jezelf

Stop met uitstellen en start met DOEN

We weten allemaal dat je eigen gezondheid met een gezond gewicht het meest belangrijke ‘goed’ is dat je kan hebben. Smoesjes zoals; ik heb geen tijd, ik heb geen zin, ik ben moe gaan je niet helpen je gezondheid te verbeteren. 

Natuurlijk heb je niet elke dag de puf en energie om even te gaan sporten, of dat gezonde recept te koken. 

Misschien heb je wel geen idee wat gezonde voeding is? Hoe je eetpatroon eruit moet zien? Of waar een goede training aan moet voldoen om je gezondheid te verbeteren en een gezond gewicht te krijgen?

Personal Training biedt de oplossing

Tijdens de personal trainingen ga ik je helpen om een gezond leefpatroon op te zetten dat aansluit op jouw dagelijkse activiteiten en leven. Je wordt energieker en voelt je lekkerder in je vel door het gezonde eetpatroon. Je krijgt weer zin om te bewegen en je lichaam uit te dagen. Je leert:

allostas personal training 1
allostas personal training 2
allostas personal training 3

Personal training is voor iedereen die...

Uiteindelijk gaat het om jouw lichaam en moet jij het doen. Maar niet alleen! Ik ga je helpen

Hoe werkt het?

1: kies een pakket

start to be fit

v.a.€ 48
per
training
 • 1, 2 of 3 keer per week training
 • Intake gesprek
 • Fitheidstest
 • Persoonlijke begeleiding

get in shape

v.a.€ 45
per
training
 • Alles uit het 'Start to be fit' plan
 • 1, 2 of 3 keer per week training
 • Voedingsanalyse en schema
 • Maandelijkse meting
Populair

fit for life

v.a.€ 42
per
training
 • Alles uit het 'Get in shape' plan
 • 1, 2 of 3 keer per week training
 • Leefstijl plan
 • Afzonderlijk trainingsschema
 • Resultaat garantie*

2: meld je aan

en ontvang 10% voordeel op
alle personal trainingen in juli & augustus

Wie is je personal trainer?

Ik ben Rick Niesten en ben een gecertificeerde personal trainer met meer dan 10 jaar ervaring in beweging, voeding en sporten. 

Bij Fit For Free ben ik zelfstandig personal trainer en heb al meer dan 100 verschillende personen getraind en geholpen met het verbeteren van hun leefstijl. 

Jouw gezondheid is altijd het belangrijkste. Is je gezondheid goed, dan volgen fysieke resultaten vanzelf. Ik ben dan ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van een juiste balans tussen sport, voeding en je sociale leven, waarin zeker ook hier en daar een feestje past. 

Ik publiceer regelmatig artikelen op mijn social media over voeding, oefeningen, een gezonde leefstijl en nieuwe trends. 

rick niesten allostas personal training

Overgewicht is de aanpassing van het lichaam aan de huidige maatschappij

Rick Niesten - Personal Trainer Allostas

Trainen bij Allostas

Trainingen vinden plaats bij sportcentrum Fit For Free in hartje centrum Maastricht (Wyck) met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Andere voordelen:

"Ik ben bij Allostas gekomen omdat ik 15kg wilde afvallen. Door mijn zwakke onderrug en knie wist ik niet goed hoe ik dit het beste kon aanpakken. Elke training houdt Rick rekening met mijn klachten door verstevigende oefeningen te doen waardoor de pijn minder is geworden. Ik ben ondertussen al 11kg afgevallen, op naar de laatste 4kg."
Testimonial Allostas - Berni
Berni Albers

Hoe zijn de trainingen opgebouwd?

Niemand is hetzelfde; iedereen heeft een ander lichaam, andere leefstijl of andere voorkeuren. Elk personal training programma is dus uniek en aangepast aan jou. Daarom hebben we een werkwijze opgesteld waarbij we in fases werken.

Fase 1 - een goede basis

Trainingen zijn gericht op:

Fase 2 - opbouwen van spiermassa

Trainingen zijn gericht op:

Fase 3 - intensiteit en vetverbranding

Trainingen zijn gericht op:

Fase 4 - evaluatie en toekomstprogramma

Tijdens de laatste trainingen kijken we naar:

meld je vandaag aan en ontvang:

12 personal trainingen

Trainingen zijn specifieke gericht op jouw niveau, jouw doelstellingen en jouw voorkeuren.

Op maat gemaakt voedingsschema

Na analyse van je huidige eetpatroon krijg je tips en handvaten om je eetpatroon aan te passen. Samen met het voedingsschema weet jij precies wat je wel en niet kan eten voor de beste resultaten.

Persoonlijk trainingsprogramma

Naast de personal trainingen dien je voor jezelf ook nog te trainen. Adhv jou voorkeur voor training krijg je een programma die past binnen jouw leefpatroon.

24/7 coaching

Voor vragen kun je mij altijd een bericht sturen. Ik reageer altijd zo snel mogelijk.

Maandelijks meetmoment en evaluatie

Afhankelijk van de persoon meten we 1, 2 of 3x per maand je totale lichaamsgewicht, spiermassa en vetpercentage. Adhv deze resultaten stellen wij korte termijn doelen op die jou helpen met kleine stappen het grote doel te bereiken.

12 Personal Trainingen
normaal €504,-
NU 378,- (25% korting)

Days
Hours
Minutes
Seconds

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen en antwoorden

Ik ben natuurlijk niet de enige personal trainer. En los van dat dit een actie is met een scherpe prijs krijg je er ontzettend veel waarde voor terug. We gaan samen trainen en ik ga je exact vertellen welke oefeningen je moet doen, waar je op moet letten bij je voeding incl. sportschema en voedingsschema. 

Nee, de trainingen stoppen niet na juli. Afhankelijk van het pakket dat je kiest (3, 6 of 12 maanden) zullen de trainingen verder gepland worden.
Ik raad aan om 3 sportmomenten te hebben per week. Je kan zelf bepalen hoeveel personal trainingen je per week wilt. Overige trainingen dien je zelf uit te voeren. Hier krijg je uiteraard een persoonlijk trainingsschema voor.

Trainingen worden altijd aan het begin van de maand ingepland. Jij bepaalt hoeveel trainingen per week je wilt.

Zodra je het aanmeld formulier hebt verzonden neem ik contact op om de vervolgstappen te bespreken. Aan het begin van de maand worden de trainingen ingepland. A.d.h.v. de hoeveelheid trainingen ontvang je een factuur of betaal je contant. 

Het komt regelmatig voor dat iemand een blessure heeft of last heeft van rug of knieën voordat wij beginnen met trainen. Wij zullen samen overleggen of er getraind kan worden en door training de klacht/blessure te verminderen. 
Als dit niet het geval is raad ik aan om eerst te revalideren bij een fysiotherapeut. 

Het gaat zeker moeilijk zijn om resultaat te behalen. We zullen samen kijken welke factoren invloed hebben op jouw resultaat en daar een oplossing voor bedenken. Ik geef je alle handvaten die nodig zijn om resultaat te behalen, jij moet ze aanpakken en er iets mee doen.

logo allostas personal training

Allostas is een personal training studio die zich inzet om mensen te helpen stabieler, gezonder en vitaler te leven door middel van een gebalanceerde levensstijl en goede eetgewoonten.

www.allostas.com

NIEUW TRAININGS-PROGRAMMA

Krachttraining voor duursporters