Logo_Allostas basic

Krijg grip op je gewicht

Moeite met gewicht verliezen? Dit Back in Shape programma is speciaal voor mensen die +10kg willen kwijt raken.

Het is makkelijker om bij te komen dan om af te vallen..

Het is mij de afgelopen jaren steeds meer opgevallen dat er te makkelijk wordt gedaan over afvallen. Een veel gehoorde uitspraak zoals; ‘Gewoon wat minder eten en meer sporten, dan komt het goed. Waarom lukt het jou dan niet?’ hoor je dan ook steeds vaker voorbij komen. Als het zo makkelijk is, waarom hebben zoveel mensen dan moeite met het kwijt raken van die kilo’s en stijgt het aantal mensen met overgewicht nog steeds elk jaar?

Back in Shape programma

Onder begeleiding van een gecertificeerde personal trainer 6 maanden lang trainen
Wat gaan we doen in 6 maanden?
Voor maar 67,- euro per maand!
allostas personal training mirna

Weg met die coronakilo's!

De corona pandemie heeft ons bewust gemaakt over het belang van een goede gezondheid. Toch blijkt dat in Nederland veel mensen zijn bijgekomen doordat we minder bewegen en ongezonder eten. Tijd om de knop om te zetten en te werken aan je eigen gezondheid en die overtollige kilo’s kwijt te raken. 

Niet altijd even makkelijk.. maar ik ga je helpen!

Tijdens het Back in Shape programma begeleid ik je om een gezond leefpatroon op te zetten dat aansluit op jouw dagelijkse activiteiten en leven. Je wordt energieker en voelt je lekkerder in je vel door het gezonde eetpatroon en je krijgt weer zin om te bewegen en je lichaam uit te dagen. Je leert:

allostas personal training 1
allostas personal training 2
allostas personal training 3

Na afloop van het Back in Shape programma

Days
Hours
Minutes
Seconds

Wie is je personal trainer?

Ik ben Rick Niesten en ben een gecertificeerde personal trainer met meer dan 10 jaar ervaring in beweging, voeding en sporten.

Mijn passie is om een gezonde leefstijl te volgen in een omgeving waarin ons dat allemaal moeilijk wordt gemaakt.
Gezonde voeding, stressbeperking en uitdagende en leuke trainingen zijn daarin het meest belangrijk.

Ik ben een zelfstandig personal trainer en dankzij mijn aanpak heb ik al meer dan 100 verschillende personen helpen afvallen en geholpen met het verbeteren van hun leefstijl.

Jouw gezondheid is altijd het belangrijkste. Is je gezondheid goed, dan volgen fysieke resultaten vanzelf. Ik ben dan ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van een juiste balans tussen sport, voeding en je sociale leven, waarin zeker ook hier en daar een feestje past.

rick niesten allostas personal training

Overgewicht is de aanpassing van het lichaam aan de huidige maatschappij

Rick Niesten - Personal Trainer Allostas

Hoe is het Back in Shape
programma opgebouwd?

Je gaat je lichaam sportief uitdagen. Hoe beter je basis is hoe beter de resultaten in de toekomst zullen zijn, hoe minder lichamelijke klachten je kan ontwikkelen en hoe minder snel je blessures kan krijgen.

1) Intake gesprek

Elke deelnemer krijgt een persoonlijk intakegesprek met Rick Niesten, waarin het huidige eet-, beweeg-, en leefpatroon in kaart wordt gebracht. Aan de hand van deze informatie word je persoonlijk gecoacht op je voeding a.d.h.v. een voedingsschema en kan er tijdens trainingen rekening gehouden worden met eventuele lichamelijke klachten.

Fase 1 - Het leggen van een goede basis

In de eerste fase wordt veel aandacht besteed aan core trainingen. Dit zijn met name je buik-, rug- en bekkenbodemspieren. Vanuit je core komen alle bewegingen voort die je maakt. Deze moet dus sterk en belastbaar zijn. Oefeningen zullen met name met het eigen lichaamsgewicht zijn. Technieken van belangrijke oefeningen worden aangeleerd en de conditie wordt verbetert.

Fase 2 - Opbouwen van kracht

Tijdens de tweede fase wordt al meer gewicht gebruikt om je lichaam belastbaarder te maken. Zo bouw je meer kracht op en worden je spieren sterker. Dit is belangrijk in het proces omdat je spieren de motor zijn van je lichaam. Hoe sterker en groter deze motor is, des te meer energie wordt er verbrand.

Fase 3 - Vetverbranding

In deze fase gaan we het lichaam zodanig trainen dat de verbranding zo hoog mogelijk wordt. Er wordt veel gespeeld met de hoogte van je hartslag met zogenaamde intervaltrainingen. De verbranding ligt nu nog hoger en zal ook na een training tot 24u lang verhoogd zijn wat weer invloed heeft op het proces om terug in vorm te komen.

Fase 4 - Onderhoud

In de laatste fase evalueren we of je zelf door kan gaan met je nieuwe gezonde leefstijl en of je je behaalde resultaten kunt volhouden.

Wat anderen vinden...

Back in Shape programma
normaal €99,-
NU 67,- p.m.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Veelgestelde vragen

kan iedereen deelnemen?

Zowel mannen als vrouwen kunnen deelnemen. Het Back in Shape programma is gericht op mensen met een aanzienlijk overgewicht (10+ KG).

Hoe vaak wordt in groepsverband getraind?

Trainingen zullen 1x per week in groepsverband plaatsvinden op donderdagavond om 19:00 uur (ander tijdstip is mogelijk in overleg). Daarnaast dien je nog 2x per week voor jezelf te trainen adhv een persoonlijk trainingsschema.

WAAROm trainen in groepsverband?

Doordat in een kleine groep wordt getraind waarin iedereen eenzelfde soort doel nastreeft versterkt de groep jouw intrinsieke motivatie. Je vindt steun bij elkaar, bent samen bezig om elkaars doelen te behalen en haalt kracht uit het groepsproces.

Wanneer worden de behaalde resultaten gemeten?

Aan het begin van het Back in Shape programma en bij elke eerste training van de maand wordt het totale lichaamsgewicht, vetpercentage en spierpercentage gemeten.

WAt als ik niet afval?

We kijken samen naar mogelijke factoren die invloed hebben op jouw resultaten. Dit kan sport, voeding of stress zijn. We geven zoveel mogelijk handvaten om resultaten te boeken. Ik heb al meer dan 100 verschillende mensen getraind, dus ik weet goed hoe ik jou kan motiveren!

Hoe ziet de begeleiding op mijn voedingspatroon eruit?

Aan het begin van het Back in Shape programma dien je één week lang alles wat je eet en drinkt op te schrijven. De uitkomsten worden geanalyseerd waarna je een voedingsschema krijgt om een gezond eetpatroon te volgen.

ik heb lichamelijke klachten/blessure, kan ik toch deelnemen aan het back in shape programma?

Het komt regelmatig voor dat iemand een blessure heeft of last heeft van rug of knieën voordat wij beginnen met trainen. Wij zullen samen overleggen of er getraind kan worden en door training de klacht/blessure te verminderen. 

Is het Back in shape programma na zes maanden afgelopen?

Nee, mits de groep groot genoeg blijft (minimaal 4 personen) kan dit maandelijks verlengd worden.

Wanneer vindt de betaling plaats?

Betalingen vinden maandelijks plaats.

De locatie

Trainingen vinden plaats bij sportcentrum Fit For Free in hartje centrum Maastricht (Wyck) met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Andere voordelen:

Je hoeft geen lid te zijn van Fit For Free om bij Allostas te komen trainen.

Voel je in 6 maanden weer gezond en fit!

Blijvend fit, gezond en in vorm!!
logo allostas personal training

Allostas is een personal training studio die zich inzet om mensen te helpen stabieler, gezonder en vitaler te leven door middel van een gebalanceerde levensstijl en goede eetgewoonten.

www.allostas.com

NIEUW TRAININGS-PROGRAMMA

Krachttraining voor duursporters